Werken bij Hulp voor thuis

 

Huishoudelijk ondersteuner

De stichting Hulp voor Thuis krijgt steeds meer aanvragen voor hulp. Daarom zoeken wij voor onze klanten nieuwe ondersteuners die van aanpakken weten.

Waarom werken bij de stichting Hulp voor Thuis?

  • Wij zijn een kleine organisatie met een enthousiast team.
  • Wij ondersteunen u met alle vragen, bijvoorbeeld die over administratie.
  • U bent vrij in de keuze van het aantal uren dat u wilt werken, uw werkdagen en werktijden.
  • U krijgt voornamelijk klanten in uw eigen woonomgeving.
  • U werkt via de overheidsregeling ‘Diensten aan huis’ en verdient € 13,00 per uur. U verzorgt zelf de aangifte van inkomen uit overige werkzaamheden en draagt afhankelijk van uw persoonlijke situatie loonbelasting en premie ZVW (+/- 6%) af.

 

Misschien werkt u al als hulp in de huishouding. U kunt in dat geval uw eigen klanten naar Hulp voor Thuis meenemen. Uw klanten genieten dan direct van alle voordelen van onze organisatie zoals vervanging bij ziekte en vakantie en hulp bij zaken als begeleiding bij een bezoek aan een arts, klusjes in en om het huis, administratie en omgaan met de computer.

Vrijwilligers

Vindt u het ook belangrijk dat ouderen goede zorg krijgen en ondersteuning bij het zelfstandig wonen? Wij hebben regelmatig plaats voor de bezetting van ons kantoor door enthousiaste vrijwilligers die ons een paar uur per week willen helpen.

Tevens zoeken wij vrijwilliger voor klusjes in en rond het huis.

Solliciteren

Heeft u ervaring in het werk en wilt u bij Hulp voor Thuis werken als huishoudelijk ondersteuner of als vrijwilliger, neemt u dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 10.00 tot 15.00 uur op telefoonnummer 010- 223 11 46.

Meld u aan voor een vrijblijvende kennismaking Aanmelden

Of neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ons bellen op 010-223 11 46 ma t/m vrij 10.00 en 15.00 uur.

Back to top