• Klant is koning
  • Lage prijzen
  • Betrouwbare hulp

Hoe werkt het?

Onze zoektocht naar de juiste dienstverlening aan huis begint met een telefonisch intakegesprek. Wij brengen tijdens dit gesprek uw wensen in kaart. Voor hoeveel uren per week wilt u een schoonmaker inhuren, welke taken wilt u gedaan hebben, heeft u huisdieren?

"Wij blijven zoeken tot we de juiste match voor u gemaakt hebben"

Op basis van dit intakegesprek gaan wij op zoek naar een werkster die aansluit bij uw wensen. Deze huishoudelijke hulp neemt binnen 36 uur contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Bent u enthousiast over de hulp? Dan is de bemiddeling geslaagd en maakt u de verdere afspraken met de huishoudelijke ondersteuner zelf. Wilt u niet verder gaan met deze hulp? Dan zoeken wij verder tot we de juiste match voor u gemaakt hebben.

Meld u aan als huishoudelijke ondersteuner
hoe-werkt-het-hulp-voor-thuis.png

Beeldmerk - Stichting Hulp voor Thuis

Overeenkomsten

Wanneer wij u gekoppeld hebben aan een passende hulp, stellen wij twee aparte contracten voor u op. Het ene contract tussen u als klant en de huishoudelijke hulp, het andere contract tussen u als klant en ons kantoor.

Hierin staan onder andere afspraken over de werkzaamheden, het aantal uren en de betaling. Deze contracten ontvangt u van ons digitaal, en als u wilt per post. U kunt de getekende overeenkomsten terugsturen of afgeven op ons kantoor.

Aanmelden voor huishoudelijke hulp

Kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit

Huishoudelijke ondersteuning is een vertrouwensfunctie, dat begrijpen wij als geen ander. Daarom werken wij volgens de regeling van ‘De Witte Werkster’, een officieel erkende regeling van de overheid. Onze huishoudelijke ondersteuners zijn integer, ervaren en luisteren goed naar uw wensen. Als stichting vinden wij kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit erg belangrijk.

"Onze ondersteuners zijn integer, ervaren en luisteren goed naar uw wensen."

Bij ziekte van de huishoudelijke hulp regelen wij vervanging voor u. Bent u ontevreden over uw hulp en wilt u iemand anders, dan zorgen wij daarvoor. Als klant bent u koning en bepaalt u wat er gebeurt. Dat geldt ook voor de werkzaamheden; niet alleen de reguliere schoonmaak, maar ook ramen zemen of de boodschappen kunnen deel uitmaken van de dienstverlening aan huis. 

kwaliteit-betrouwbaarheid-en-continuiteit-hoe-werkt-het-hulp-voor-thuis.png
Referenties-icon_StichtingHulpVoorThuis.svg

"Zeer tevreden over de persoonlijke hulp van Stichting Hulp voor Thuis."

- P. den Hartog

Referenties-icon_StichtingHulpVoorThuis.svg

"Als vrijwilliger vind ik het fijn dat ik mensen kan helpen waar ze dat nodig hebben."

- Inge

Referenties-icon_StichtingHulpVoorThuis.svg

"De hulp komt wekelijks langs om mij te helpen met klusjes in huis. Heel prettig."

- Mirjam

Referenties-icon_StichtingHulpVoorThuis.svg

"De huishoudelijke hulp is erg fijn en heeft mij ook geholpen met boodschappen."

- J. de Vries

Scroll naar boven