Over ons

De stichting Hulp voor Thuis is in 2014 opgericht door en voor bewoners van Rotterdam. Ons doel is om bewoners een goede en betrouwbare ‘witte’ huishoudelijke hulp te bieden voor een lage prijs. Op ons kantoor werken uitsluitend vrijwilligers, betrokken bewoners uit de wijk. Hierdoor zijn onze kosten laag. Winst maken is niet ons doel.

Iedereen kan gebruik maken van onze diensten. Zoekt u een betrouwbare professional om uw huis schoon te maken, bel ons voor meer info. Ook voor eenmalig of tijdelijke hulp.

Onze huishoudelijk ondersteuners zijn zeer ervaren en professioneel in het huishouden. Velen werken bijvoorbeeld al jaren in de thuiszorg. Het gaat ons niet alleen om een schoon huis. Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk.

Misschien hebt u soms hulp nodig op andere terreinen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze vrijwilligers kunnen u helpen met boodschappen halen, begeleiding bij een bezoek aan huisarts of ziekenhuis, klusjes in en rond het huis, tuinonderhoud, koken, administratie en omgaan met de computer.

Stichting Hulp voor Thuis is tot stand gekomen met de steun van Humanitas, Dock, Buurtwerk Alexander en de gemeente Rotterdam.

Stichting Humanitas

logo_humanitasDe Stichting Humanitas (ouderenzorg) werd in 1959 opgericht door de Vereniging Humanitas, afdeling Rotterdam, met het doel huisvesting en verzorging te bieden aan de ouder wordende mens.

Stichting Dock

logo_dockIs een welzijnsorganisatie en DOCK gelooft in eigen kracht en het zelforganiserend vermogen van mensen. Zij heeft tal van diensten die bewoners helpt bij tal van vragen. Daarbij spreekt DOCK mensen aan op hun eigen kracht en faciliteert sociale steunnetwerken. Het doel is dat mensen hun zelfredzaamheid kunnen vergroten, behouden of terugwinnen.

Buurtwerk Alexander

logo buurtwerk
Buurtwerk is actief op het gebied van sociaal-cultureel werk, jongerenwerk, activering, jongeren informatie en advies.

Meld u aan voor een vrijblijvende kennismaking Aanmelden

Of neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt ons bellen op (010) 223 11 46 van ma t/m vrij 10.00 en 15.00 uur.

Back to top