Op 1 september 2016 beginnen de yogalessen weer bij de Stichting Hulp voor Thuis in Nesselande. Er is nog plaats voor yoga op de dag speciaal voor ouderen op dinsdag en vrijdag om 11.00 uur en donderdag om 13.00 uur. Tevens kunt u op de dinsdag, woensdag en vrijdagavond bij ons terecht.

De yogalessen overdag worden gegeven door Netty Hartendorp en zij is een zeer ervaren docente. Yoga speelt ruim 35 jaar een grote rol in haar leven. Daarbij heeft Netty een pre bij de yoga als klinisch Psychologe.

S’avonds worden de lessen gegeven door Nina Ouwerkerk van studio Zazan en die veel jonger is dan Netty. Dit maakt de samenwerking extra interessant.
Nina is tijdens een wereldreis in aanraking gekomen met yoga en heeft inmiddels de opleiding voor Personal Yoga Coaching afgerond.

Yoga is goed voor lichaam en geest en heeft een helende werking, het brengt rust en evenwicht aldus beide dames. De docenten geven o.a. de volgende yogalessen: Hatha Yoga [milde vorm}, Slow Yoga en Slow Flow Yoga.

Kijk voor meer informatie op Dagelijks Yoga, Studio Zazen of bel Hulp voor Thuis 010-2231146 / Nina Ouwerkerk 06-14410649.